Wachtwoorden

De meeste gebruikte wachtwoorden

Het gebruik van een moeilijk te raden wachtwoord is enorm belangrijk, als je jouw online gegevens goed wilt beschermen. Deze passwords moet je absoluut vermijden, want dit zijn de vaakst gebruikte wachtwoorden van Nederland.

Wachtwoorden Nieuws
Veilig omgaan met wachtwoorden

Gebruik jij iedere keer hetzelfde emailadres en wachtwoord, als je je ergens moet registreren? Dat is natuurlijk lekker makkelijk in gebruik, maar als er iets misgaat, dan staat echt álles open. Lees hier over de alternatieven.

Wachtwoorden
Wat is een goed of veilig wachtwoord?

Om je gegevens goed te beschermen, heb je goede en veilige wachtwoorden nodig, die uit kleine letters, hoofdletters, cijfers en speciale tekens bestaan. Hier lees je meer over het instellen van veilige wachtwoorden.

Wachtwoorden
Wat te doen als je je laptop of telefoon kwijt bent?

Ben je je laptop of smartphone kwijt, of is deze gestolen? Onderneem dan snel actie, om te voorkomen dat kwaadwillenden misbruik maken van je apparaat. Deze tips helpen je hierbij.

Wachtwoorden Zelf doen
LastPass Wachtwoordmanager

LastPass by LogMeIn is een zeer uitgebreide wachtwoordmanager die beschikbaar is als gratis password manager, maar ook meerdere premium varianten biedt. Welke versie past het beste bij jouw situatie?

Wachtwoorden Getest