Getest

Blink Video Doorbell

De Blink Video Doorbell is - net als de Ring - een videodeurbel van Amazon. In deze review lees je meer over het gebruiksgemak en de kwaliteit van deze bijzonder scherp geprijsde cameradeurbel.

Getest
Beste smart lock

Met een smart lock kun je het slot van een deur eenvoudig ont- of vergrendelen, met behulp van een app, pincode, vingerafdruk, of zelfs automatisch. Maar wat zijn de meest gebruiksvriendelijke en (erg belangrijk!) veiligste slimme sloten?

Getest
Bold Smart Lock

Met de Bold Smart Lock heb je nooit meer je sleutels nodig. Open je deur via de app, of met een pincode op het slot. Niet alleen handig, maar ook erg veilig én zeer eenvoudig te installeren.

Getest
Alecto SA-300

De Alecto SA-300 rookmelder heeft een slank design, en valt daardoor niet direct op binnen je interieur. Zo doet hij ongemerkt zijn werk, en waarschuwt direct zodra er rook of brand wordt gedetecteerd.

Getest
Nest Protect V2 Batterij

De Nest Protect V2 is een intelligente rook- en koolmonoxidemelder die aansluit op het Nest ecosysteem. De opvolger van de populaire Nest Protect V1 zit vol met slimme sensoren, die jou en je gezin veilig houden.

Getest
Beste videodeurbel

Je ziet tegenwoordig steeds vaker een videodeurbel naast de voordeur hangen. Maar wat is nu eigenlijk de beste deurbel met camera? Met deze testresultaten kun je eenvoudig de beste keuze voor jouw woning maken.

Getest
Eufy Videodeurbel 2K

De Eufy Videodeurbel 2K is een videodeurbel op batterijen, die je slechts 2 tot 4 keer per jaar hoeft op te laten. In dit testverslag lees je meer over het gebruiksgemak en de kwaliteit van deze deurbel.

Getest
Ring Video Deurbel 4

De Ring Video Deurbel 4 beschikt onder meer over een nieuwe pre-roll functie en verbeterde wifi ten opzichte van de voorgangers. In het testverslag lees je meer over de functionaliteiten van deze videodeurbel.

Getest
Google Nest Doorbell

De Google Nest Doorbell is een videodeurbel die je aan kunt sluiten op de bedrading, maar ook op batterijen kan werken. Maar hoe zit het met het gebruiksgemak en de beeldkwaliteit? Hier lees je er alles over.

Getest
X-Sense XS01-WT

De X-Sense XS01-WT is de opvolger van de XS01-WR, maar deze nieuwe rookmelder heeft een paar interessante upgrades gekregen. Zo kun je tot 100 van deze rookmelders aan elkaar koppelen via een mobiele app.

Getest
Elro FV4310 Combi Melder

De Elro FV4310 Combi Melder is een rookmelder die niet alleen brand detecteert, maar ook koolmonoxide meet. Zo voorkom je vergiftiging door koolmonoxide en krijg je tijdig een waarschuwing bij brand.

Getest
LastPass Wachtwoordmanager

LastPass by LogMeIn is een zeer uitgebreide wachtwoordmanager die beschikbaar is als gratis password manager, maar ook meerdere premium varianten biedt. Welke versie past het beste bij jouw situatie?

Wachtwoorden Getest
Beste rookmelder

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om op iedere verdieping een rookmelder te hebben. Maar wat zijn de beste rookmelders? Met deze testresultaten kun je eenvoudig de beste keuze voor jouw woning maken.

Getest
Nuki Smart Lock 3.0

De Nuki Smart Lock 3.0 monteer je bovenop je bestaande cilinder. Het apparaatje gebruikt jouw fysieke sleutel om het slot automatisch voor je te ver- en ontgrendelen. Met behulp van extra accessoires kun je het slot bovendien nóg praktischer laten werken.

Getest
Netatmo Slimme Rookmelder

De Netatmo Slimme Rookmelder waarschuwt je voor rookontwikkeling en is compatible met Apple HomeKit en Google Home. In het testverslag lees je meer over de functionaliteiten van deze slimme rookmelder.

Getest