Getest

Philips Hue Secure Camera

De Philips Hue Secure Camera levert goede resultaten en biedt veel gemak, maar heeft een stevig prijskaartje. Lees hier de testresultaten, inclusief alle voor- en nadelen van de Philips Hue Secure Camera.

Getest
Beste beveiligingscamera

Er zijn verschillende soorten camera's en welke de beste keuze is, hangt af van jouw persoonlijke wensen en situatie. Hier zijn de beste beveiligingscamera's in meerdere categorieën voor je op een rij gezet.

Getest
Ring Stick Up Cam

De Ring Stick Up Cam is een goede keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare buitencamera voor een redelijke prijs. Lees hier de testresultaten, inclusief alle voor- en nadelen van deze Ring-camera.

Getest
Blink Outdoor Camera

De volledig draadloze en weerbestendige Blink Outdoor Cam kan gemakkelijk buitenshuis worden gemonteerd en houdt alles in de gaten. Lees hier meer over de prestaties van deze beveiligingscamera.

Getest
Blink Video Doorbell

De Blink Video Doorbell is - net als de Ring - een videodeurbel van Amazon. In deze review lees je meer over het gebruiksgemak en de kwaliteit van deze bijzonder scherp geprijsde cameradeurbel.

Getest
Beste smart lock

Met een smart lock kun je het slot van een deur eenvoudig ont- of vergrendelen, met behulp van een app, pincode, vingerafdruk, of zelfs automatisch. Maar wat zijn de meest gebruiksvriendelijke en (erg belangrijk!) veiligste slimme sloten?

Getest
Google Nest Cam

De Google Nest Cam is geschikt voor gebruik binnens- én buitenshuis. De camera werkt op batterijen, maar is ook aan te sluiten op netstroom. Hier lees je meer over de plus- en minpunten van de Google Nest Cam.

Getest
Bold Smart Lock

Met de Bold Smart Lock heb je nooit meer je sleutels nodig. Open je deur via de app, of met een pincode op het slot. Niet alleen handig, maar ook erg veilig én zeer eenvoudig te installeren.

Getest
Alecto SA-300

De Alecto SA-300 rookmelder heeft een slank design, en valt daardoor niet direct op binnen je interieur. Zo doet hij ongemerkt zijn werk, en waarschuwt direct zodra er rook of brand wordt gedetecteerd.

Getest
TP-Link Tapo C310

Tapo is een smart home-merk van netwerkgigant TP-Link, en de C310 is ontworpen om cameratoezicht te houden voor een zeer lage prijs. Is de kwaliteit van deze WiFi-camera goed genoeg? Dat lees je hier.

Getest
Eufy Spotlight Cam Pro 2K

De Eufy Spotlight Cam Pro 2K (ook bekend als Eufy SoloCam L40) heeft een ingebouwde verlichting van 600 lumen, waarmee hij inbrekers letterlijk in de spotlight kan zetten. Hier lees je er meer over.

Getest
Nest Protect V2 Batterij

De Nest Protect V2 is een intelligente rook- en koolmonoxidemelder die aansluit op het Nest ecosysteem. De opvolger van de populaire Nest Protect V1 zit vol met slimme sensoren, die jou en je gezin veilig houden.

Getest
Beste videodeurbel

Je ziet tegenwoordig steeds vaker een videodeurbel naast de voordeur hangen. Maar wat is nu eigenlijk de beste deurbel met camera? Met deze testresultaten kun je eenvoudig de beste keuze voor jouw woning maken.

Getest
Eufy Videodeurbel 2K

De Eufy Videodeurbel 2K is een videodeurbel op batterijen, die je slechts 2 tot 4 keer per jaar hoeft op te laten. In dit testverslag lees je meer over het gebruiksgemak en de kwaliteit van deze deurbel.

Getest
Ring Video Deurbel 4

De Ring Video Deurbel 4 beschikt onder meer over een nieuwe pre-roll functie en verbeterde wifi ten opzichte van de voorgangers. In het testverslag lees je meer over de functionaliteiten van deze videodeurbel.

Getest