Deurbel met camera

Alles over videodeurbellen

Sinds de introductie van de Ring videodeurbel, hebben steeds meer Nederlanders een deurbel met camera naast de voordeur hangen. Wil je ook zo’n handige videocamera aanschaffen, of wil je meer weten over de werking (en beperkingen) van slimme deurbellen? Op Beveiligingwijzer.nl vind je informatie over videodeurbellen, productreviews en gebruiksadviezen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een deurbel met camera?

Ben je van plan om ook een slimme deurbel met camera aan te schaffen? Let dan in ieder geval op het formaat van de bel, op de kwaliteit van de camera en de wijze waarop de videodeurbel gemonteerd kan worden.

Productinfo
Blink Video Doorbell

De Blink Video Doorbell is - net als de Ring - een videodeurbel van Amazon. In deze review lees je meer over het gebruiksgemak en de kwaliteit van deze bijzonder scherp geprijsde cameradeurbel.

Getest
Wat mag je filmen met een deurbel met camera?

Voor videodeurbellen gelden dezelfde privacyregels die ook voor een buitencamera gelden. Dat betekent dat je de openbare weg niet mag filmen. Hier lees je meer over de regelgeving voor deurbelcamera's.

Regelgeving
Beste videodeurbel

Je ziet tegenwoordig steeds vaker een videodeurbel naast de voordeur hangen. Maar wat is nu eigenlijk de beste deurbel met camera? Met deze testresultaten kun je eenvoudig de beste keuze voor jouw woning maken.

Getest
Eufy Videodeurbel 2K

De Eufy Videodeurbel 2K is een videodeurbel op batterijen, die je slechts 2 tot 4 keer per jaar hoeft op te laten. In dit testverslag lees je meer over het gebruiksgemak en de kwaliteit van deze deurbel.

Getest
Ring Video Deurbel 4

De Ring Video Deurbel 4 beschikt onder meer over een nieuwe pre-roll functie en verbeterde wifi ten opzichte van de voorgangers. In het testverslag lees je meer over de functionaliteiten van deze videodeurbel.

Getest
Google Nest Doorbell

De Google Nest Doorbell is een videodeurbel die je aan kunt sluiten op de bedrading, maar ook op batterijen kan werken. Maar hoe zit het met het gebruiksgemak en de beeldkwaliteit? Hier lees je er alles over.

Getest