Smart locks

Alles over slimme sloten

Met slimme sloten, die ook wel smart locks worden genoemd, maak je het voor jezelf en je gezin gemakkelijker om in- en uit te lopen. Tegelijkertijd maak je het voor inbrekers of andere criminelen juist moeilijker om binnen te komen. Op Beveiligingwijzer.nl vind je informatie over slimme sloten, productreviews en installatie- en gebruiksadviezen.

Is een smart lock wel veilig?

Een technologisch nieuwigheidje, zoals een smart lock, klinkt misschien alsnog een beetje spannend, omdat je je veiligheid als het ware overgeeft aan de technologie. Waarom een smart lock volledig veilig is, lees je hier.

Productinfo
Beste smart lock

Met een smart lock kun je het slot van een deur eenvoudig ont- of vergrendelen, met behulp van een app, pincode, vingerafdruk, of zelfs automatisch. Maar wat zijn de meest gebruiksvriendelijke en (erg belangrijk!) veiligste slimme sloten?

Getest
Wat is een smart lock?

Steeds meer mensen stappen over op smart home producten in hun woning. Neem bijvoorbeeld een smart lock, oftewel een slim deurslot. Maar wat is een smart lock precies en hoe werkt het?

Productinfo
Bold Smart Lock

Met de Bold Smart Lock heb je nooit meer je sleutels nodig. Open je deur via de app, of met een pincode op het slot. Niet alleen handig, maar ook erg veilig én zeer eenvoudig te installeren.

Getest
Wat is een elektromechanische deurkruk?

Wat zijn elektromechanische deurkrukken precies en waarom is deze toepassing ideaal voor in je huis of kantoor? Lees hier meer over elektromechanische deurkrukken of deurklinken.

Productinfo
Nuki Smart Lock 3.0

De Nuki Smart Lock 3.0 monteer je bovenop je bestaande cilinder. Het apparaatje gebruikt jouw fysieke sleutel om het slot automatisch voor je te ver- en ontgrendelen. Met behulp van extra accessoires kun je het slot bovendien nóg praktischer laten werken.

Getest