Getest

Google Nest Doorbell

De Google Nest Doorbell is een videodeurbel die je aan kunt sluiten op de bedrading, maar ook op batterijen kan werken. Maar hoe zit het met het gebruiksgemak en de beeldkwaliteit? Hier lees je er alles over.

Getest
X-Sense XS01-WT

De X-Sense XS01-WT is de opvolger van de XS01-WR, maar deze nieuwe rookmelder heeft een paar interessante upgrades gekregen. Zo kun je tot 100 van deze rookmelders aan elkaar koppelen via een mobiele app.

Getest
Elro FV4310 Combi Melder

De Elro FV4310 Combi Melder is een rookmelder die niet alleen brand detecteert, maar ook koolmonoxide meet. Zo voorkom je vergiftiging door koolmonoxide en krijg je tijdig een waarschuwing bij brand.

Getest
LastPass Wachtwoordmanager

LastPass by LogMeIn is een zeer uitgebreide wachtwoordmanager die beschikbaar is als gratis password manager, maar ook meerdere premium varianten biedt. Welke versie past het beste bij jouw situatie?

Wachtwoorden Getest
Beste rookmelder

Sinds 1 juli 2022 is het verplicht om op iedere verdieping een rookmelder te hebben. Maar wat zijn de beste rookmelders? Met deze testresultaten kun je eenvoudig de beste keuze voor jouw woning maken.

Getest
Nuki Smart Lock 3.0

De Nuki Smart Lock 3.0 monteer je bovenop je bestaande cilinder. Het apparaatje gebruikt jouw fysieke sleutel om het slot automatisch voor je te ver- en ontgrendelen. Met behulp van extra accessoires kun je het slot bovendien nóg praktischer laten werken.

Getest
Netatmo Slimme Rookmelder

De Netatmo Slimme Rookmelder waarschuwt je voor rookontwikkeling en is compatible met Apple HomeKit en Google Home. In het testverslag lees je meer over de functionaliteiten van deze slimme rookmelder.

Getest