Beveiligingscamera's

Alles over beveiligingscamera’s in en rondom jouw huis

Wil je je woning of bedrijfspand beveiligen met beveiligingscamera’s? Dat zorgt voor een rustgevend gevoel, en verminderd bovendien drastisch de kans op inbraak. Camerabeveiliging is tegenwoordig eenvoudiger én voordeliger dan je denkt. Op Beveiligingwijzer.nl vind je informatie over beveiligingscamera’s, productreviews en installatie- en gebruiksadviezen.

Beveiligingscamera op batterijen of op zonne-energie?

Kies je voor een volledig draadloze beveiligingscamera, dan heb je de keuze uit een camera op batterijen of een camera op zonne-energie. Lees hier over de verschillen en voordelen van beide camera-typen.

Keuzehulp
TP-Link Tapo C310

Tapo is een smart home-merk van netwerkgigant TP-Link, en de C310 is ontworpen om cameratoezicht te houden voor een zeer lage prijs. Is de kwaliteit van deze WiFi-camera goed genoeg? Dat lees je hier.

Getest
Wat is een nachtmodus of nachtvisie?

Steeds meer camera’s beschikken over een nachtmodus of nachtvisie. Met deze functie kun je ook beelden opnemen in het donker. Hieronder lees je meer over nachtmodus of nachtvisie bij een beveiligingscamera.

Productinfo
Waar kun je het beste een beveiligingscamera ophangen?

Waar kun je het beste een beveiligingscamera ophangen? Het zicht moet goed zijn, zonder dat een inbreker de camera kan bereiken om deze af te dekken of weg te halen. Hier lees je meer over de beste plekken voor een beveiligingscamera.

Zelf doen
Beveiligingscamera of compleet alarmsysteem?

Wil je op een goede manier je woning beveiligen? In dat geval heb je de keuze om een beveiligingscamera of een compleet alarmsysteem aan te schaffen. Lees hier over de voor- en nadelen van beide opties.

Keuzehulp
Eufy Spotlight Cam Pro 2K

De Eufy Spotlight Cam Pro 2K (ook bekend als Eufy SoloCam L40) heeft een ingebouwde verlichting van 600 lumen, waarmee hij inbrekers letterlijk in de spotlight kan zetten. Hier lees je er meer over.

Getest
Wat is een IP camera?

Een IP-camera is een beveiligingscamera die gebruik maakt van het zogeheten Internet Protocol. Maar wat kun je er precies mee? In dit artikel lees je er meer over.

Productinfo