Alarmsystemen

Alles over alarmsystemen in en rondom jouw huis

Schrik inbrekers en andere criminelen af met een alarmsysteem voor je woning of bedrijfspand. Dankzij de combinatie van camera’s, sensoren en andere inbraakdetectiemiddelen zijn jij en je gezin beschermd voor gevaren van buitenaf. Op Beveiligingwijzer.nl vind je informatie over alarmsystemen, productreviews en installatie- en gebruiksadviezen.

Tips om inbraak te voorkomen

Iedere dag vinden er in Nederland gemiddeld 178 inbraken plaats. Dat komt neer op één inbraak per 8 minuten! Je kunt de kans op een inbraak zelf minimaliseren door een aantal simpele tips op te volgen.

Beveiligingstips
Wat is een SCM alarm?

Wil je je auto beveiligen met een autoalarm? Dan is het belangrijk om ook naar het SCM-certificaat te kijken. Een alarm met dit certificaat wordt ook wel een SCM-alarm genoemd.

Voertuigen
Wat kost een alarmsysteem?

Met een kwalitatief alarmsysteem weet je zeker dat je eigendommen altijd goed beveiligd zijn. De kosten van een alarmsysteem verschillen echter enorm. Hier lees je over wat je kunt verwachten, voor welke prijs.

Keuzehulp
Hoe kun je een alarmsysteem huisdierproof instellen?

Veel mensen zijn bang dat hun wollige viervoeter het alarmsysteem door beweging constant af laat gaan. Gelukkig hoeft dit zeker niet het geval te zijn, als je de juiste instellingen hanteert voor je alarmsysteem.

Zelf doen